Tuturor parintilor…. indiferent de varsta

Tuturor parintilor…. indiferent de varsta

Cursurile sunt structurate pe mai multe module. Se doreste a fi un curs interactiv in care participantii sa afle raspunsuri  personalizate la intrebarile lor, astfel incat sa inlaturam fricile legate de nastere si ingrijirea celor mici.

Modulele cuprind informatii despre:

 • Sarcina, Travaliu si Nastere
 • Prima intalnire cu bebe
 • Curs de puericultura (taticii participanti primesc un Atestat de absolvire in baza caruia pot obtine 10 zile de concediu paternal pe langa cele 5 zile oferite de stat)
 • Diversificare
 • Curs de prim ajutor
 • Sanatatea copilului si a familiei
 • Drepturile si protectia femeilor insarcinate la locul de munca
 • Informatii despre Alaptare
 • Workshopuri gimnastica gravidelor sau masajul bebelusului

4 comentarii la “Tuturor parintilor…. indiferent de varsta”

 1. Buna ziua, sunt gravida in 30 de saptamani si m-ar interesa cursul dvs. Puteti sa imi spuneti care este pretul acestui curs? Va multumesc

 2. Buna ziua! sunt insarcinata in 28 de saptamani si m-ar interesar cursurile dumnevoastra, ati putea sa imi spuneti ce preturi aveti? Multumesc

  1. Buna dimineata si multumim pentru interes.

   Cursurile se vor desfasura in cadrul Liceului cu Program Sportiv, in cladirea noua, in Atelierul de Creatie. Facem inscrieri pentru Seria aIIIa care va incepe in ultima saptamana din Iulie

   Cursurile sunt structurate in 7 module, pentru a acoperi cat mai multe informatii necesare unei viitoare mamici. Durata unui modul este de 90 de minute, din care 10-15 minute reprezinta exercitii de gimnastica gravidei si tehnici de relaxare si respiratie in timpul travaliului.

   Pentru a putea asigura buna functionare a cursurilor pana acum mamicile au achitat cate 50 Ron per modul, sau 280 de lei daca au achitat integral sau in 2 rate costul celor 7 module.

   Mamicile isi pot alege sa participle doar la anumite module, dar atunci pretul per modul va fi de 60 Ron.

   Taticii pot participa gratuit la cursurile de Puericultura si chiar incurajam mamicile sa vina insotite deoarece ajutorul este de nepretuit. Toti taticii care participa la cursuri vor obtine un Atestat de absolvire al Cursurilor de Puericultura in baza caruia pot obtine 10 zile de concediu paternal de la angajator, pe langa cele 5 oferite de stat (acest concediu se ofera o singura data).

   Daca exista cazuri sociale, sau mamici foarte tinere (<18 ani) vom crea o varianta de curs adaptata lor, pe baza unei cereri din partea acestora.
   Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 0770MAMASV sau pe mail la mamicisv@gmail.com

   Alexandra Hlade

   Coordonator Proiect – Scoala Mamei
   Cursurile „VoiFi Mamica”

   0770 62 62 78

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *