Pentru Gravidute

De ce să folosesc numai uleiurile esențiale de la Young Living? Pentru că de la Sămânță la Sigiliu Young Living deține controlul suprem și uleiul nu este compromis în timpul întregului proces.

Dacă te gândești că ai vrea să ai un copil în viitorul apropiat – Dragon Time poate ajuta la echilibrarea emoțională și reglarea perioadelor dificile. Alte uleiuri: Clary Sage, Peppermint, Roman Chamomile, Fennel, EndoFlex.

Lavender este excelent pentru relaxare și somn odihnitor, vergeturi. Fă o cremă din 30ml ulei de cocos cu 10 picături ulei esențial și aplică local.

Lemon se folosește pentru stări de rău, întărește sistemul digestiv și înlocuiește produsele de curățat cu substanțe chimice.

Frankincense întărește sistemul imunitar (aplică pe talpă), e bun pentru vergeturi, pentru sistemul integumentar. Tatăl poate să ungă bebelușul cu tămâie imediat după naștere.

Ylang Ylang reglează echilibrul emoțional, ajută la îmbunătățirea imaginii de sine, restaurează pacea și energizeaza organismul.

În timpul sarcinii e bine de evitat: Basil, Cinnamon, Rosemary, Di-Gize, Dragon Time, Exodus II, Grounding, Mister

De folosit cu precauție: Cedarwood, Chamomile, Citronella, Marjoram, Myrrh, Nutmeg, Peppermint, Rose, Spearmint, Vetiver, Aroma Siez, Clarity, Harmony, ImmuPower, Relieve It, Thieves, Essentialzyme, Dragon Time Massage Oil.

Gentle Baby reduce stresul din timpul sarcinii și în travaliu. Poate fi aplicat pe mâini, pe o batistă sau pus în diffuser. Se poate dilua cu ulei vegetal si aplica pe abdomen, pe picioare, pe spate.

Pentru nutrienți și un cordon ombilical ca firul la telefonul de pe vremuri NingXia Red este opțiunea ideală.

Pentru stări de rău: Ginger 1-2 picături poate fi aplicat în jurul buricului, Orange la talpă și NingXia red pentru a înlocui nutrienții pe care tocmai i-ai pierdut.

Pentru răceli ocazionale aplică 1-2 picături de Thieves la talpă, pune 4-5 picături de Lemon în diffuser și bea NingXia Red în timpul zilei.

Pentru dureri ocazionale de cap: Lavender/Frankincense/Chamomile aplică 1 picătură pe tâmple, pe frunte.

Înainte de travaliu aplică Gentle Baby pe oul piciorulu si pe mâini. În travaliu și după Lavender stimulează circulația, calmează și protejează organismul de infecțiile ocazionale.

Clary Sage face ca lucrurile să se miște un pic mai repede.

Unele femei suferă de o stare negativă după naștere și de cele mai multe ori nu spun la nimeni. Joy aplicat pe inimă aduce bucurie, o cremă cu Lavandă/ Tămâie/Myrrh aplicată pe frunte sau tâmple aduce echilibru emoțional. Lemon în diffuser aduce o stare de bine, trezește simțurile și aduce claritate mentală.

Alimentația este foarte importantă în timpul sarcinii. Legumele și fructele, nucile și semintele nu ar trebui să lipsească din hrana zilnică. Fibrele, proteinele și apa sunt foarte importante.

Fă un cadou inedit unei mămici care îți va fi recunoscătoare o viață întreagă. Comandă acum kitul care vine cu un diffuser gratuit.

Uleiurile Young Living pentru graviduțe